Vakantiehuis met zwembad op Djerba Tunesie
                                                                                                                                                                                                                               >>

       

Langues/Taal/Language

 

Geniet van een heerlijke vakantie in een luxe huis met zwembad op Djerba, TunesiŽ.

Het eiland Djerba is begroeid met duizenden palmbomen, langs de kust liggen spierwitte stranden en de zee is kristalhelder en azuurblauw . Het heerlijke klimaat, de mooie natuur, de typische huizen ďmenzelsĒ genoemd, de eeuwenoude gewoontes en de vriendelijke inwoners maken Djerba tot een heerlijk vakantie eiland, het hele jaar door.
Januari op Djerba is gelijk aan mei in Parijs of Berlijn. Wie is er bestand tegen de verleiding om na 2 ŗ 3 uur vliegen vanuit Europa midden in de winter op zomers Djerba te landen? Zo dicht bij huis kunnen zonaanbidders hier vrijwel het gehele jaar door hun hart ophalen. Ideaal dus voor iedere vakantie en voor overwinteraars!

Na slechts zo'n 3 uur vliegen kom je aan in een andere wereld.                                                           Kies er zelf voor om die wereld te ontdekken, omdat het altijd boeiend is om echt te weten waar je nu bent. Of kies ervoor om "slechts" te genieten van het heerlijke klimaat, aan het zwembad bij de villa of aan het strand. Door de haast altijd aanwezige bries op het eiland, (met name aan de kust) is het er erg geschikt om te watersporten. Dat kan natuurlijk op zee, maar voor beginners ook op binnenwatertjes. Een auto, motor of brommer huren kan op verschillende plekken, maar ook de taxi's zijn erg toegankelijk en betrouwbaar. Vraag het telefoonnummer van de chauffeur die u naar het vakantiehuis heeft gebracht en hij staat altijd en overal voor u klaar. Een (mooi) ritje naar het strand (5km) kost slechts 4 Dinar.

Vliegen naar Djerba kan vanaf veel vliegvelden in Duitsland, BelgiŽ en Nederland.                 Vliegen vanuit BelgiŽ kan zeer voordelig met de "zonbon."  Thomas Cook verkoopt de zonbon voor 125 euro (retourticket)!! Ook de huurprijs voor de mooie 6 persoons villa met zwembad is zeer aantrekkelijk, zie hiervoor de bladzijde huurprijzen.

Er is genoeg te doen voor zowel de sportieve, de culturele, als de avontuurlijke vakantieganger. Kijk voor een indruk alvast op de bladzijde Bezienswaardigheden.

 Deze webside is het laatst bijgewerkt op 18 april 2011 aantal bezoekers: kreditkort