home                                             Foto's van de vakantievilla                                                                  <<  >>

 

 

Foto's ziet u onderaan deze tekst.

De vakantievilla is gelegen aan de rand van het centrum van de tweede grote plaats op Djerba, Midoun.                        In 2009 zijn op deze plek 18 woningen opgeleverd met eenzelfde uitstraling. Wij hebben ons huis geschikt gemaakt voor de verhuur  aan max. 6 personen.

In de grote, mooi begroeide tuin ligt een zwembad van 8 x 3 meter en in diepte oplopend tot 2.00m.                               In een nis vindt u tussen de beplanting een heerlijke buitendouche, met warm en koud water.

Genieten is het ook op het ruime terras (45 m2), voorzien van schaduw door de met bougainvilles begroeide pergola. Hier is het heel prettig zitten en eten, u kunt gebruik maken van de authentieke BBQ die er staat! 

Grenzend aan dit terras hebben we een extra 2 persoons kamer in een huisje gecreëerd, heel knus en sfeervol en uiteraard voorzien van airconditioning. (Dit huisje is de "Chambre d'amis".)

De andere kant van het terras grenst aan de keuken, welke van alle gemakken is voorzien. Er is een vaatwasser en een ruime koelkast met een even zo ruim vriesgedeelte. Koken kan op een 5-pits gasfornuis. Het servies is authentiek voor het eiland Djerba.                                              

Er is een ruime living met traditioneel beschilderd meubilair, waar ook t.v. of d.v.d. gekeken kan worden en muziek geluisterd kan worden.

Dan is er nog een mooie en lichte ruimte waar de (handgemaakte) binnen-eettafel staat. Van hieruit kunt u via openslaande deuren de tuin bereiken, evenals via de keuken en de voordeur.

Er is een appart toilet en een badkamer met douche en wastafel, beiden met mengkraan. Zowel toilet als badkamer zijn betegeld in tunesische sfeer. In de badkamer staat ook een wasmachine.

De slaapkamers zijn ruim, er is er één met twee losse bedden en een kledingkast en één met een twee-persoonsbed en heel veel kastruimte. Deze kamers zijn net als de woonkamer en de “Chambre d’amis” voorzien van airconditioning. Eén (of meer) babybedje(s) is met gemak in één van de drie slaapkamers bij te zetten.

Alle overige informatie die van nut kan zijn, vindt u in een duidelijke map in het huis. Denk hierbij aan adressen en handige tips. Neemt u contact op via e-mail of telefoon wanneer u geïnteresseerd bent en/of vragen heeft.

 

 

 

 
naar boven